Performance 13 december Trompenburg

Nocturnal Garden maakt de toeschouwer deelgenoot van het verborgen nachtleven van bloemen en planten.

Nocturnal Garden is een audiovisuele live VJ performance die Elsbeth van Noppen ontwikkeld heeft als Artist in Residence bij Trompenburg Tuinen & Arboretum in Rotterdam. In dit werk heeft Elsbeth de flora in de nacht gefilmd en creëert zij een werk waarin nachtbloeiers, nachtgeurende bloemen en de verleiding van hun bestuivers tot leven komen. De nacht, de duisternis, het spel tussen licht en donker wakkert onze fantasie aan en dwingt ons om op een geconcentreerde manier haar obscure vormen, kleuren en geuren waar te nemen.

Met dit project heeft Elsbeth haar liefde voor de nacht, film, VJ-en en flora kunnen samenvoegen in één project. Nocturnal Garden is financieel mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam en Stichting Volkskracht.

Informatie

Op vrijdag 13 december, zal een doorlopende live visuele voorstelling in de openlucht van Trompenburg Tuinen & Arboretum te zien zijn tussen 17:00 en 21:00. De voorstelling in onderdeel van het programma van de kerstmarkt en vindt plaats op de plek van het openluchttheater Perenhof. 

Première
Om 18:30 start een speciale voorstelling waarin negen visueel gecomponeerde stukken van de live performance in première gaan. 

Toegang
Toegang tot de Kerstmarkt is 9,50€ 
Museumjaarkaart/ Rotterdampas en kinderen onder de 12 jaar gratis entree.

Adres
Trompenburg Tuinen & Arboretum
Honingerdijk 86
3062 NX Rotterdam
www.trompenburg.nl

Socials
Instagram: @nocturnal_garden 
Facebook: facebook.com/nocturnalgarden.visuals

Scroll Up